Stress is een superkracht, je moet alleen even weten hoe je hem moet gebruiken!

Maak van stress ook jouw superkracht

Stress wordt meestal gezien als iets negatiefs, maar is dat niet. Met stress activeer je je geest en/of lichaam zodat je maximaal functioneert. Zolang er rust en herstel tegenover staat, is stress dus een superkracht! Door te leren positiever naar stress te kijken en er goed mee om te gaan, kun je het gebruiken om sterker, beter, slimmer, sneller en vrolijker te worden. Wil je weten hoe? Volg ons op Instagram voor tips&tricks!

Feit Of fabel?

Wat weet jij over stress? Doe de test en ontdek hoe het nou echt zit met stress en hoe goed/slecht het voor je is... Psst: als je na het maken van de test onze Instagram gaat volgen, maak je meteen kans op een ticket naar Walibi voor jou en 5 vrienden! Waar wacht je nog op?

Stresskip on tour

Om de fabels over stress de wereld uit te helpen, rijden we tussen 26 september en 7 oktober langs scholen in Friesland met onze speciale Stresskip-bus. Leerlingen kunnen bij de bus de VR-game Stressjam spelen. In dat spel is het beheersen van je stress de sleutel tot het volgende level. De leerling die dat het allerbeste kan, wint een dagje (ont)stressen met 5 vrienden in Walibi!

scoor een trip naar Walibi met 5 vrienden!

Wil jij je stress-niveau naar een hoger level brengen én lekker ontspannen met je beste vrienden? Doe dan de feit/fabeltest en volg ons op Instagram. Op 17 oktober kiezen we uit onze volgers een winnaar die met 5 vrienden naar Walibi mag!

'Stresskippen scoren beter' is een initiatief van Arriva, Jamzone en Blauwe Zone en is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Fryslân.